Notice: add_shortcode werd verkeerd aangeroepen. Ongeldige shortcode-naam: Chat met FootballTrips. Gebruik geen spaties of gereserveerde tekens: & / < > [ ] = Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.4.0.) in /data/sites/web/unitripsbe/subsites/footballtrips.be/wp-includes/functions.php on line 5225
Voetbalreis boeken - FootballTrips

Voetbalreis boeken

N

Unieke ervaringen

N

100% Genieten

N

Van alle gemakken voorzien

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Zie jouw favoriete club live spelen door een voetbalreis te boeken bij Footballtrips. Tijdens deze reis wordt alles voor je geregeld. Het transport, de accommodatie en uiteraard het ticket voor de wedstrijd, het is allemaal inbegrepen. Ook krijg je de nodige informatie over horeca en bezienswaardigheden om jouw reis tot een onvergetelijke beleving te maken.

Beleef de ultieme voetbalervaring door jouw voetbalreis te boeken bij Footballtrips

Meerdere keren per seizoen kun je bij ons terecht voor het boeken van een voetbalreis. Tijdens deze trip ga je met een selecte groep naar de plaats van bestemming waarbij alles voor je is geregeld. De bestemming van onze voetbalreizen is telkens weer anders. Houdt daarom zeker onze Facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van onze aankomende reizen.

Wat zijn de bestemmingen van onze voetbalreizen?

Hoewel de bestemmingen van de voetbalreis die je bij ons kunt boeken steeds wisselen, hebben we wel een aantal favorieten. Zo reizen we regelmatig af naar een wedstrijd van Manchester United, Everton, Crystal Palace, Napoli of AS Roma. De reden hiervoor? Dat komt natuurlijk door de Belgen die bij deze clubs spelen. Om nog maar te zwijgen over de fantastische sfeer tijdens de wedstrijd.

Zo kunt u direct een voetbalreis boeken

Bekijk zeker onze aankomende voetbalreizen via onze Facebookpagina. Ga jij binnenkort mee op voetbalreis? Neem dan contact met ons op via + 32 496 68 89 87 en kom alles te weten over de mogelijkheden die wij bieden. Ook kan je via deze weg direct je voetbalreis boeken.