Notice: add_shortcode werd verkeerd aangeroepen. Ongeldige shortcode-naam: Chat met FootballTrips. Gebruik geen spaties of gereserveerde tekens: & / < > [ ] = Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.4.0.) in /data/sites/web/unitripsbe/subsites/footballtrips.be/wp-includes/functions.php on line 5225
Voetbaltrips - FootballTrips

Voetbaltrips

N

Unieke ervaringen

N

100% Genieten

N

Van alle gemakken voorzien

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De voetbaltrips die je boekt bij Footballtrips zijn keer op keer een daverend succes. Elk jaar organiseren wij meerdere voetbaltrips naar het buitenland, waaronder Engeland, Italië en Duitsland. Centraal tijdens deze trip, staat het live beleven van een grote internationale voetbalwedstrijd. Droom je er ook altijd al van om zoiets mee te maken? Boek dan snel een van de voetbaltrips naar Engeland, Schotland of Italië!

Jouw droom komt uit met onze voetbaltrips naar Engeland

Zeg nu zelf, jij droomt er toch ook van om naar het buitenland af te reizen en de spanning en sensatie van een live voetbalwedstrijd te beleven? Een gezellig weekend met vrienden, met je kind of zelfs een uitje met het hele gezin. Eén ding is zeker, met onze voetbaltrips, bijvoorbeeld die naar Engeland, beleef je een reis om niet snel te vergeten.

Je hoeft zich om werkelijk niets te bekommeren tijdens je voetbaltrip

Ga je mee op een van onze voetbaltrips, dan word je volledig ontzorgd. Wij regelen de tickets voor de voetbalwedstrijd, het vervoer en de accommodatie voor je. Als je op reis bent wil je natuurlijk wel wat meer van de bestemming zien dan alleen de voetbalwedstrijd. Daarom ontvang je van ons ook informatie over de bezienswaardigheden die je als voetbalfan echt niet mag missen in de stad van bestemming.

Beleef de ultieme voetbalervaring met een van onze voetbaltrips

Ga jij ook voor de ultieme voetbalervaring? Boek dan snel een van onze voetbaltrips naar Engeland of elders in Europa! Bekijk de bestemmingen van onze aankomende voetbaltrips op onze Facebookpagina. Meer informatie? Of wil je graag direct boeken? Neem dan contact met ons op en bel naar + 32 496 68 89 87